Onze all-in organisatie

Een evenement in Bobbejaanland is genieten van A tot Z. Ons professioneel eventteam staat voor je klaar om je een vlekkeloze organisatie te bezorgen. Van bij de aankomst tot het vertrek.

Dit mag je van ons verwachten.

Parking

Bobbejaanland beschikt over een ruime parking vlakbij het park. Kom je met de auto? Afhankelijk van het aantal personen krijg je vouchers die bij de facturatie worden verrekend.

Kom je met de bus? De busparking is volledig gratis.

Onthaal

We kunnen aan apart, te personaliseren onthaal voorzien aan de inkom van het park zodat je gasten niet in de wachtrij moeten staan.

Zo kan de pret direct beginnen!

Sfeer

Elke zaal kan worden ingericht in functie van jouw evenement, met de aangepaste aankleding (tafellinnen, bloemstukken, decoratiestukken, branding, …). We boeken zelfs het streepje muziek.

Techniek

Beamers, pointers, micro's, belichting, … Onze technische ploeg ondersteunt je tijdens je meetings, congressen, bedrijfsfeesten, … met de juiste audiovisuele installatie. We staan ook in voor de regie, indien gewenst.

Veiligheid

In ons park is veiligheid een must om bezoekers de dag van hun leven te bezorgen. Ook tijdens evenementen zorgen we ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Zo beperken we het risico op incidenten tot het absolute minimum.

Het park

Plan B

Ben je met meer mensen dan gepland? Is het weer slechter dan was voorspeld,
is het programma last-minute nog veranderd?
Geen nood! Ons eventteam is op alles voorbereid en denkt samen met jou graag na over een plan B.

Offerte op maat

Tevreden klanten aan het woord
Het was tijdens ons bezoek weldegelijk het plezantste land met mooi verzorgde catering en een prima opvolging door jouw collega’s.
We hadden veel geluk met het prachtige weer en de drukte wat maakte dat er alleen maar lachende gezichten te vinden waren.
Un grand merci!
Jeroen Arnouts, VIB vzw