Onze zalen

Welke formule je ook kiest - een business, fun of teambuilding - met de juiste accommodatie op maat van jouw event is het in Bobbejaanland altijd raak.

Verwacht je veel volk of kom je in een kleiner gezelschap? Wij houden alvast de ruimte vrij om jouw groep in de beste omstandigheden te ontvangen. Een rondleiding door onze zalen?

Arena

2.500 personen

Met een capaciteit van 2.500 personen is deze moderne event hall de ideale locatie voor een congres of een groot bedrijfsfeest. De bar staat er al - de rest wordt ingericht volgens jouw wensen. De zaal ligt achteraan het park en is via een aparte ingang toegankelijk.

Meer weten? Contacteer ons.

Arena

Kinderland

1.200 personen (900 zitplaatsen)

Met een capaciteit van 1200 personen is deze binnenspeeltuin een paradijs voor jong en oud. De perfecte locatie voor een indoor familiedag.

Meer weten? Contacteer ons.

Kinderland

De Koperen Rail

400 personen (dineropstelling)

Er kunnen tot 400 mensen zitten in deze zaal (dineropstelling). Ideaal voor een productlancering of een ander zakelijk event. De zaal ligt aan de voorkant van het park en heeft een eigen in- en uitgang die uitkomt op de parking.

Meer weten? Contacteer ons.

De Koperen Rail

Desperado City

300 personen (200 zitplaatsen)

Deze stijlvolle zaal in het cowboydorp is de ideale plaats voor een receptie of meeting. De zaal beschikt over een groot projectiescherm. De ambiance krijg je er gratis bij.

Meer weten? Contacteer ons.

Desperado City

Saloon

75 personen (50 zitplaatsen)

Een gemoedelijke receptie? Dan ben je welkom in het Saloon. De zaal ligt naast Desperado City, ideaal als je de capaciteit wil uitbreiden.

Meer weten? Contacteer ons.

Saloon

Is dat alles?

Niet echt! We beschikken in het park over een heleboel locaties en ruimtes die we op maat van jouw groep kunnen inrichten. Contacteer ons voor een voorstel op maat…

Offerte op maat

Tevreden klanten aan het woord
Het was al de derde keer dat we met onze brandwondenpatiëntjes en hun familie Bobbejaanland bezochten.
En opnieuw zorgde het personeel voor een vriendelijke ontvangst. Geen vraag was hen te veel. Een fantastische ervaring. Tot de volgende keer!
vzw HelpBrandwondenKids